Optrel Isofit Headgear

FORRADALMI FEJPÁNT A MAXIMÁLIS KOMFORTÉRT

Nagyméretű, cserélhető kényelmes párnázat, hogy kellemes viselet legyen

100%-kal több érintkezési felületet kínál a tökéletes súlyelosztás érdekében

Egyéni méreteknek megfelelően, igény szerint állítható homlok-rögzítő

Finoman állítható huzalos rendszer – a tökéletes illeszkedésért.

A gyorskioldóa másodperc töredéke alatt kioldja a fejpántot.

Személyre szabott tökéletesség

Kényelmes munkavédelmi eszközöket viselni pozitív hatással van az egészségre és a teljesítménye minden egyes dolgozó esetében. Ezt az optrel termékek vásárlói már évek óta tudják. A fejpántok központi elemei a pajzsoknak, ez az elsődleges kapcsolódási pont a fej és a pajzs között, így főszereplő a kényelem és ergonómia tekintetében.

Az optrel mérnökei most új mércét állítottak fel az új IsoFit fejpánttal. Ez a termék a világon egyedülálló 3 dimenziós hossz és magasság állítással. Ezért hívjuk tökéletesen illeszkedőnek.

Ami eddig lehetetlennek tűnt, megoldottuk egy zseniális konstrukcióval, ami elsőként használ huzalos rendszert. Ez összeköti a két fő réteg szerkezetét a két stabilizátorral a homlokon és a tarkón.

A belső réteg és a stabilizátorok extra-kényelmes tricot textil párnákkal vannak szerelve. A mikro-léptetős beállító gomb meghúzásával a belső réteg, valamint a stabilizátorok a felhasználó fejéhez simulnak.

A külső réteg ugyanebben az időben teljesen merev marad, és tökéletesen tartja a hegesztőpajzsot a legextrémebb pozíciókban is, ami mindezidáig megoldatlan maradt az ergonomikus fejpántok esetében.

Az eredmény eddig soha nem látott kényelem.

Az új optrel IsoFit fejpánt

Kompatibilis minden eddigi optrel hegesztőpajzzsal. Minden fejmérethez S-től XL-ig.

Az új optrel IsoFit fejpánt kombinálható minden eddigi optrel hegesztőpajzzsal, és köszörűs pajzzsal.

Másodpercek alatt egyénre szabottan beállítható minden fejmérethez S-től XL-ig.
Egyébként könnyedén le is szerelhető, tisztítószerrel és meleg vízzel megtisztítható, és néhány másodperc alatt vissza is helyezhető.

Ajánlatot kérek!