Optrel – Light for the World

Az elképzelés

Optrel fényt ad a világnak

Az Optrel AG. mint vezető gyártó a legmagasabb védelmi szintű személyi védőeszközök piacán, felelősséget érez a vásárlói egészségének megőrzése iránt immáron több mint három évtizede. Minden egyes hegesztőpajzs az Optrel Wattwill-i központjában (Svájc) lett fejlesztve és előállítva. A gyártás során biztosítják, hogy permanens ultraibolya és infravörös szűrővel legyenek felszerelve. Az Optrel minőségi termékei megakadályozzák, hogy a dolgozók megvakuljanak a káros sugaraktól. Az Optrel most egy lépéssel tovább halad, és segítséget nyújt a látássérült embereknek esélyt adni újra látni, és a teljes értékesítési bevételt az “Optrel donates light to the world” kezdeményezésnek ajánlja, így finanszírozva 3000 szürkehályog műtétet.

A formatervezés

A küzdelem színei

A tervezői versenyen számos svájci és más ügynökség részt vett, végül a Zürichi kantonban lévő Glattpark mérnöki és tervező ügynökség (QUO AG.) modellje nyerte meg. A titánszürke – megjelenés célja, hogy képviselje az ellenállást a szürkehályog elleni küzdelemben. A fluoreszcens elemek szimbolizálják azt a fényt, amely az érintett személyekhez visszatér a szemműtét során – a Light for the World jóvoltából.

Értékesítés

A jó ügy érdekében

Az Optrel panoramaxx speciális kiadása az Optrel online oldalán, vagy nálunk a következő adatlap kitöltésével  2018 júliusától a készlet erejéig megrendelhető. A panoramaxx Limited Edition nettó ára: 529 Svájci frank (CHF) vagy 449 €.
Az értékesítés teljes bevétele a Light for the World projektre lesz fordítva!

A különleges hegesztőpajzsok megvásárlásával a 200 hegesztő mindegyike megvédi saját szemének világát is, és ezenkívül tizenöt embernek ad lehetőséget arra, hogy meggyógyuljon, esélyt kapva a szürkehályog által okozott vakság ellen. A vásárlással jelentős mértékben járul hozzá a szürkehályog elleni küzdelemhez.
Keressen fel minket elérhetőségeinken, a további információkért az akcióról, és a termékről!

3000 látás

A Light for the World egy világhírű szervezet, amely a vakság megelőzésére és kezelésére törekszik. A Light for the World szemműtéteket biztosít, kórházakat hoz létre, optikusok szemináriumait és képzéseit finanszírozza, és törekszik a fertőző szemcsés kötőhártyagyulladás – a trachoma – felszámolására 2020-ig.

2016-ban a Light for the World….

– 52 015 hályogműtétet tett lehetővé
– 28 601 embert kezeltek trachomával
– 62 191 embernek biztosított szemüveget
– 10 134 553 kezelést biztosított a trachoma és a folyami vakság megelőzésére.

Ajándékozza a látás fényét velünk!

Ossza meg ezt az oldalt ismerőseivel, kollégáival, vagy vásárolja meg a 200 limitált hegesztőpajzs egyikét, hogy segítsen a rászoruló betegeknek. Az értékesítésből származó bevételeket 3000 ember kezelésére fordítja az Optrel AG.

Köszönjük, hogy vásárlásával hozzájárul a Light for the World jótékonysági akcióhoz!

  

Light for the World weboldala

Optrel Facebook oldala

Optrel Panoramaxx – termékleírás