Panoramaxx hegesztőpajzs (SN 2.5/5-12 Autopilot) – fekete

174136 Ft Bruttó: 221153 Ft

Az optrel bemutatja a leginnovatívabb és ergonómiailag legoptimálisabb hegesztőpajzsát, ami úgy növeli meg a látóteret, hogy az nem megy a kényelem rovására. Az egyedülálló orrkivágásnak köszönhetően a látómező közelebb kerül a szemekhez ezáltal 6-szorosára nő a hagyományos hegesztőpajzsokhoz képest és mindeközben pajzs súlya nem nő.

A panoráma nézet – a 2.5 alap sötétedési fokozattal és az optrel True Color optikával kombinálva – a hegesztés látványát egy egészen más dimenzióba helyezi. A panoramaxx az optrel szabadalmaztatott Autopilot funkciójával rendelkezik. Az egyedülálló 5 szenzoros ívérzékelő a hegesztőív fényességét méri és automatikusan beállítja a megfelelő sötétedési fokozatot.

A panoramaxx az optrel egyedülálló új energiaellátásával felszerelt hegesztőpajzs. Lítium-polimer elemekkel, a nagy teljesítményű napelemekkel és
egy külső USB töltési lehetőséggel a panoramaxx egy energiafüggetlen, karbantartás mentes választás a professzionális hegesztők számára.

A panoramaxx ötvözi az optrel úttörő újításait. Egy eddig soha nem látott panoráma nézet, ami a jelenkor legfejlettebb hegesztőpajzsát jelenti.

Rendelhető

Cikkszám: 1010.000 Kategóriák: , Címkék: , , ,