Optrel Weldcap

86096 Ft Bruttó: 109342 Ft

A hegesztés még soha nem volt ennyire kényelmes

Széles látótér

Az új innovatív termék szíve a jellegzetes optikai egység a jellegzetes orr kivágással. Ezáltal a látómező közelebb kerül a szemhez, amely így 2,7-szeresre növeli a látóteret. Ez az oldalsó és vízszintes látóteret növeli, így segítve a hegesztő teljesítményét és biztonságát.

Minimális súly

Az optrel weldcap súlya mindössze 400 gramm, tehát abszolút könnyű. Mivel az ADF közelebb került a szemhez, a termék súlypontja is közelebb került, így növelve a stabilitást és az egyensúlyt. A kialakítás megszünteti nyomási pontokat, és csökkenti a hegesztő nyakának terhelését.

Forradalmi kényelmes viselet

Az optrel weldcap egy automatikusan sötétedő hegesztő sapka, mely egyesíti egy lezser sapka kényelmét és előnyeit egy hegesztőpajzséval. A műanyag és textil anyagok kombinációja teszi egyedivé. Lágy ahol kényelmesnek kell lennie és merev ahol keménynek.

A legmagasabb szintű védelem

A textil rész robusztus, könnyen levehető és mosható, lángálló anyagból készült. Az optrel weldcap teljesen higiénikus és az EN379 és EN 175 F szerint minősített.

Könnyű kezelhetőség

Az optrel weldcap könnyű kezelhetőséget biztosít. A speciális kialakításnak köszönhetően, nagyon könnyen be és ki kapcsolható. Könnyen fel lehet akasztani az övtartóra. Ez szintén növeli a hegesztő kényelmét és termelékenységét.

Többfunkciós felhasználás

A 9-től 12-ig terjedő sötétedési tartomány lefedi a legtöbb ívhegesztési alkalmazást. A 3-as fokozatú alapállapot lehetővé teszi a környezet jó láthatóságát. Ez a fokozat a köszörülésnél is nagyon előnyös.

Cikkszám: 1008.000 Kategóriák: , Címkék: , , ,