AQUASOL Vízben oldódó ragasztószalag, 5 cm× 91,5 m

60060 Ft Bruttó: 76276 Ft

A hagyományos (purge) öblítőgát megoldások jelentős korlátokat jelentenek, mivel költségesek és munkaigényesek. Ezenkívül a hagyományos öblítőgátakat viszonylag messze kell elhelyezni a hegesztés területétől, ami szükségtelen kényelmetlenséget és költségtöbbleteket okoz.

E korlátok leküzdésére alkalmas az Aquasol vízben oldódó papír és ragasztószalag termékcsaládja.
Ezek a termékek kézzel könnyedén kialakítható egyedi öblítő gátak elhelyezésére szolgálnak.
Ezek a hegesztési varrat közvetlen közelében helyezhetők el, ezáltal növelve a teljes hegesztési folyamat hatékonyságát, minimalizálva az öblítendő terület mértékét.

Az Aquasol vízben oldódó papír kiváló gátat képez, amelyet a nemesgázok, például az argon és a hélium hegesztési zónán belül tartására használnak, rozsdamentes acél- és alumíniumcsövek TIG-hegesztése során.

A nátrium-karboxil-metil-cellulózból és fapépből álló Aquasol vízben oldódó papír gyorsan és teljesen feloldódik a legtöbb folyadékban, beleértve a vizet is.
A 100%-ban biológiailag lebomló összetétele nem hagy maradványt maga után a csővezetékben.

Az Aquasol vízben oldódó papír széles minőség- és méretválasztékban kapható, lehetővé téve bármilyen csőátmérőjű öblítőgátak kialakítását, és rendkívül könnyen tárolható, nem mérgező és környezetbarát.

Az Aquasol vízben oldódó papírtermékei ideálisak a nukleáris, petrolkémiai, valamint az élelmiszer- és italipar számára.

 

 

Termék specifikációk:

Méret: 5 cm × 91,5 m

Kiszerelés: 1 tekercs