Softhood PAPR kámzsa – rövid változat

27964 Ft

Optrel® Softhood

Az optrel softhood légzésvédelmi eszköze (videó) a környezethez viszonyított túlnyomás elvén alapul és megakadályozza, hogy a szennyezett levegő a légutakba jusson. Véd a por és a permetpára ellen, a különböző nem toxikus munkavégzés során.
Optimális a gyártás, fafeldolgozás, élelmiszeripar, gyógyszeripar, bányászati vagy mezőgazdasági területeken történő használatra.

A rendkívül könnyű nejlonszövetből készült fej és arcvédő a kényelmes rugalmas pántnak köszönhetően gyorsan és könnyen illeszkedik minden fejmérethez. Nagyon kényelmes viseletet biztosít még hosszú ideig tartó használat esetén is. A nagy látóteret biztosító plexi párásodásgátló bevonattal van ellátva.

Az optrel softhood rövid és hosszú változatban is kapható. A rövid softhood ideális, ha a felhasználónak szükséges az akusztikai érzékelés (hallás) a munka végzése során. Míg a hosszú változat a fokozott porterhelés esetén a teljes nyak és vállterületet is lefedi.

Mindkét változat csak az optrel légzésvédelmi rendszereivel együtt használható, az alkalmazástól függően: az optrel e3000X motoros levegőbefúvásos rendszerrel, vagy az optrel suppliedair nyomólevegős rendszerrel.

– Kiváló, ultrakönnyű légzésvédelem
– Kiegészíthető az opcionális A1B1E1 gázszűrővel e3000X használata esetén
– Széles látómező, párásodásgátló bevonattal
– Egyénileg testreszabható (fejmérethez állítható, plexitől való távolság állítható)
– Kényelmes viselet, könnyű tartós anyagból készült
– Nincs szükség illeszkedési tesztre
– Arcszőrzet vagy szakáll esetén is biztonságosan használható

 

Tanúsítványok: EN 12941 (TH3 optrel e3000X-el); EN 14594 (Class 3A optrel suppliedair-el); EN 166