Ready-to-Weld Crystal 2.0 PAPR Fekete+ e3000X készlet

602395 Ft Bruttó: 765042 Ft

Ready-to-weld készlet tartalma: e3000X PAPR zöld 18órás akkuval, crystal 2.0 PAPR fekete hegesztőpajzzsal, hordtáskával.

 

 

 

CRYSTAL 2.0 – Megvilágosodás a hegesztésben.

A tiszta, jó rálátás egyértelmű fontosságú munka közben. A hegesztők esetében ez nem magától értetődő. A hegesztők védelmére használt termékek nélkülözhetetlensége ma már általánosan elfogadott tény. Az eleinte használt védőeszközök homályos, hamis-színekben játszó “kilátást” biztosítottak a hegesztő szakemberek részére.

Az Optrel a hegesztők jobb munkakörülményeinek biztosítására való törekvés keretében évek óta új és előnyös technológiákat kutat, a hegesztés közbeni látás javításának érdekében. A Crystal Lens technológiának (CLT2.0) köszönhetően az Optrel immár egy újabb hatalmas ugráshoz ért el, amely forradalmasítja a hegesztők látóterét munka közben.

A 31%-os fényáteresztés világos állapotban (SL 2) gyakorlatilag kristálytiszta rálátást biztosít a pajzsban munkát végző személynek. Ez a CLT2.0 szinte tökéletes színspektrumával a világon elsőként lehetővé tette a hegesztők számára, hogy lássák mi történik valójában a hegfürdőben egy olyan mértékű tiszta kilátással, ami új dimenzióba helyezi ezt a szakmát.

“A hegesztők ezt megvilágosodásként írták le.”

Kristálytiszta látás
A hegesztés előtt, közben, és után is.

Világpremier az abszolút világrekordernek.

A Crystal 2.0 -val az Optrel megütötte a legvilágosabb szintet, amit ugyancsak az Optrel, egyedüliként állított fel 3 évvel ezelőtt. A fényáteresztés mértéke világos módban már 31%.

Ez a TRUE COLOR nem az eddigi TRUE COLOR.

Ahogyan mindig is, a különbség közelről nézve látványos. A Crystal 2.0 használatakor azonnal szembetűnik, hogy miért is más ez a hegesztőpajzs, mint eddig bármely másik. A színérzékelés világos állapotban majdnem olyan, mint tiszta ablaküvegen keresztül, sötét módban pedig részletes és nagy kontrasztú – például a hegfürdőn megfigyelhetően – soha nem látott tisztasággal.

Rendelhető